Over ons

Op Goede Voet

Op Goede Voet is een echt familie bedrijf dat al meer dan 30 jaar de oplossing biedt voor voet-, loop- en houdingsklachten!

 

30 Jaar geleden zijn wij gestart in Haringhuizen en Vianen. Vanaf toen zijn onze ervaringen en expertises vergroot. Wij staan alom bekend bij specialisten, huisartsen, fysiotherapeuten en (medisch) pedicures, waar wij mee samen werken en/of naar doorverwijzen. 

 

Inmiddels groeit Op Goede Voet door en helpt cliënten overal in Nederland pijnvrij te laten lopen. Hierin werken wij samen met onze aangesloten partners Podo Praktijken. 

"Alleen gaan we snel, maar samen komen wij verder!"


Wat mag u van ons verwachten?

Bij ons staan de cliënten centraal, waarbij de voeten het fundament zijn voor het gehele lichaam. 

Tijdens de eerste afspraak maakt onze (register) podoloog een voet-, loop-, houdingsanalyse. Aan de hand hiervan wordt een behandeling voorgesteld. Dit wordt gedaan met de nieuwste meettechnieken. In de praktijk zien wij dat in de meeste gevallen therapie-inlays het beste resultaat biedt voor de pijnklacht.

Stel: de voorgestelde behandeling zijn steun-inlays, dan kunt u deze de week na uw afspraak ophalen of desgewenst eerder naar u laten opsturen. Na 4 tot 6 weken heeft u een telefonisch consult met uw behandelaar. Mocht het zo zijn dat uw pijnklacht dan nog niet verminderd is, dan gaat de behandelaar samen met u kijken naar een andere oplossing voor uw pijnklacht. Meestal vervolgt een kosteloze vervolg afspraak. 

Zo gaat Op Goede Voet voor de beste oplossing op maat voor uw pijnklacht.

Wanneer u bij ons een afspraak maakt kan dat via onze online agenda of telefonisch. Bij ons is een afspraak altijd geheel vrijblijvend.

Heeft u vragen na het lezen? Bel met ons of maak direct een afspraak.

EasyFits / FootFits

Elke dag pijn ervaren in uw voeten? Dat is helemaal niet nodig! EasyFits bieden de passende oplossing als uw voeten uw lief zijn.

EasyFits zijn ontwikkeld door Op Goede Voet voor de meest voorkomende voet- loop- en houdingsklachten.

In de afgelopen 30 jaar heeft Op Goede Voet duizenden voeten ontlast om pijn vrij te lopen. Met deze opgedane kennis, ervaring en onderzoeksresultaten zijn 6 verschillende inlays ontwikkelt die een oplossing bieden voor de meest voorkomende klachten. Daarnaast kunt u online uw eigen EasyFits samenstellen. EasyFits worden ambachtelijk en duurzaam vervaardigd in ons eigen Podolab. 

Heb je regelmatig last tijdens het lopen? Of ervaar je pijn in je voeten? Bekijk onze EasyFits of doe eerst een gratis Voetencheck en bepaal welke EasyFits bij uw voeten passen.

Ons Voet specialisme

Binnen de podotherapie zijn er verschillende disciplines waarin wij in de loop der jaren veel kennis en ervaring in hebben opgebouwd. 

Lees hieronder over onze voet specialismen of neem telefonisch contact op voor specifieke vragen.

Kinder podotherapie

Ouderdom podotherapie

Diabetes voet

Bedrijfs- Podotherapie

Reumatische Voet

Sport podotherapie

Podotherapie bij Zwangerschap